O nama

saznaj tko smo mi?

Naša misija

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i kvalitetne drvne proizvode kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

Nudimo širok asortiman drveta i drvno-prerađenih proizvoda, od sirovih dasaka do elegantnih gotovih komada namještaja. Bez obzira da li gradite kuću, renovirate prostor ili tražite unikatan komad namještaja, tu smo da vam pružimo sve što vam je potrebno.

Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju da vam pruži savjete i podršku u odabiru pravog materijala za vaš projekat. Sa našim iskustvom i pažljivo odabranim proizvodima, možete biti sigurni da će vaš projekat biti izveden s pažnjom i kvalitetom koji zaslužuje.

Posjetite nas danas i otkrijte šta sve možemo ponuditi. Vaši projekti su naša strast, i radujemo se što ćemo biti dio vaše drvne priče!

Čime se bavimo

Realizirajući davnu želju da stvorimo Hrvatski prodajno-uslužni drvni centar, nudimo drvne proizvode te prateće komponente vodećih europskih proizvodača. Kod nas možete nabaviti proizvode iz širokog asortimana s ovih stranica, a možete zatražiti i stručne savjete u vezi svih proizvoda iz asortimana. Također, nudimo provjereno savjetovanje oko izbora materijala, ekonomičnosti i ugradnje temeljeno na godinama iskustva u poslovanju.

IMG_7375
IMG_7372

Usluga

Zajedno sa našim profesionalnim suradnicima, uz zadovoljavajuću cijenu pružamo kompletnu uslugu: Izmjera vašeg prostora, stručni savjeti kod odabira materijala, profesionalna postava, ugradnja i montaža.

Radimo:

  • izmjera vašeg prostora
  • stručni savjeti kod odabira materijala
  • profesionalna postava, ugradnja i montaža
  • dostava u Vaš dom

BESPLATNA dostava u Zagrebu i okolici!

Ostanimo povezani

Voljeli bismo čuti vaše mišljenje na našoj društvenoj mreži.

Europaneli

Iskustvo.
kvaliteta

Scroll to Top